Bisættelsen

Den 21. august
Dagen hvor Malene skal Bisættes.

Denne dag var en rigtig hård dag. Det var i dag Malene blev bisat fra Nr. Jernløse Kirke.
Bisættelsen var kl. 14.00 vi var der allered kl. 13.10 Vi havde fået at vide af bedemanden, at dette ville være godt hvis vi (Heidi, Mette, Morten, Nick, Mor og Far)  ville stå og tage imod gæsterne ude i våbenhuset. Vi stod og fik rigtig mange kram af alle de dejlige gæster som ville følge Malene den sidste vej herfra.Jeg tror at der var mødt ca. 110 op og vi som mor og far syntes, at det var helt fantastisk at se, at der var så mange der stadig huskede Malene selvom hun her de sidste 7 – 8 år ikke har kunne pleje sin vennekreds i samme omfang som hun gjorde før hun blev syg. Midt i vi stod og tog imod gæsterne, dukkede der lige pludselig et kendt ansigt op. Jeg måtte lige kikke en ekstra gang, og jo det var rigtigt det var Sara Blædel, hende som skrev om Malene da hun fik sin nye marv i år 2001. Vi fik et helt specielt til Sara Blædel- og Sara hvis du læser dette her, så syntes vi det er så stort af dig at komme til vores datters bisættelse, vi er dig så meget taknemmelig for det du gjorde i 2001 men også at du mødte op her 8 år efter.
Bisættelsen startede præcis kl. 14.00 – Vi startede med at synge salme nr. 26 – Nærmere Gud til dig, derefter holde præsten sin tale, og så var det tid til at Malenes moster skulle sige sit digt til Malene, og lige efter læste Malenes søster Heidi sit digt op,
begge digte var så fantastiske dejlige at høre på.
Så sang vi salme nr. 78 – Blomster som en rosengård. Derefter gik præsten i gang med jordpåkastelsen, og derefter sang vi salme nr. 784 – Altid frejdig når du går. Så takkede præsten på vores vegne og fortalte at vi meget gerne ville se alle til kaffe i Vommevad forsamlingshus. Til sidst bar vi så Malene ud af kirken til melodien “Perleporten” Og hun blev kørt af sted i rustvognen.

Vi ville gerne sige mage tak for den varme
og alt den støtte vi har fået igennem denne svære tid.
I har alle vidst hvornår vi havde mest brug for hjælp. Vi ville også gerne takke alle på Rigshospitalet for den gode og kærlige behandling i har givet Malene, og ikke mindst en tak til Overlægen på afd. 4043 Niels Jakobsen som nærmest var blevet en del af Malenes liv, han fik desværre ikke gjort Malene rask, men han har gjort alt i hans magt for at hun skulle blive det.
Vi ville også takke John Ebrecht for at han kunne tage de flotte billeder til Malenes bisættelse, billederne betyder utroligt meget for os.

Der er rigtigt mange flere vi kan takke, men på grund af tomheden i vores sjæl, svigter vores hukommelse,
Men som sagt vi takker ALLE for hjælpen