År 2004

August 2004
Så blev Malene indlagt igen på Rigshospitalet. Malene har høj feber og kaster blod op. Lægerne finder ud af at Malene har fået et hul i tarmen. Hun blev opereret med det samme, og alt gik godt.
Par dage efter fik hun ondt i venstre øje, hun kan næsten ikke se med det, og det gør meget ondt. Lægerne undersøgte det og besluttede at sy øjet sammen i stykke tid for at se om ikke det ville komme sig når det ikke blev belastet. Hendes øje blive meget tørt, så hun skal dryppe det mange gange om dagen.
På grund af at hun hele tiden er syg er hendes vægt kommet ned på 36 kg.

September 2004
Malene er igen begyndt at have ondt, denne gang er det i underlivet, så da vi kom ind til hende for at besøge hende, var beskeden til os, at lægerne havde fundet kræftceller i hendes underliv. Malene var helt færdig, og spurgte om ikke snart hendes liv kunne slutte. Vi sagde at hun skulle holde ud for det måtte da stoppe på et tidspunkt de kunne vel ikke blive ved med at finde kræftceller i hendes lille krop.
Dagen kom hvor de ville opereret hende i underlivet. Da hun vågnede havde lægerne fjernet alle hendes kønsorganer. Malene blev meget ked af det, og sagde at nu var der snart ikke mere tilbage af hende, og da hun er så syg kan hun ikke engang adopterer et barn som hun så gerne ville have.

Følg med i hvordan det går Malene i 2005