År 2003

I år 2002 havde Malene det meget op og ned. Malene lå i perioder meget på sygehuset da hendes medicin ikke virkede efter hensigten.

Januar år 2003:
Malene Skal indlægges på Rigshospitalet da hun har fået meget GVH. i munden. De ville  ligge hende i fuld bedøvelse for at tage nogle prøver af tungen. Da Malene vågnede igen, havde lægerne taget et stykke af hendes tunge, da man fandt kræftceller på/i tungen. Denne besked var ikke så rar at få, så Malenes humør gik helt i bund igen, for hvad skal der nu ske.
Dagen efter fik Malene besked på at de ville give hende 32 strålebehandlinger, men hendes overlæge Niels Jakobsen sagde at dette var Malene ikke rask nok til, så det blev til at hun skulle komme til kontrol én gang om ugen.

Maj 2003
Malene skal til undersøgelse på Rigshospitalet, da hun var begybdt at halte meget pga. hun havde ondt i det ene ben.
Det blev besluttet at hun skulle røntgenfotograferes, og beskeden blev at hun skulle have en ny hofte i venstre side da den er smuldrede helt væk. Det blev den 19. maj, at Malene skulle have den nye hofte. Alt gik godt, og de mente at Malene kunne gå med den nye hofte i løbet af 14 dage.

September 2003
Malene er igen blevet indlagt på Rigshospitalet, denne gang på øjenafdelingen da hun har svært ved at se. Efter nogle undersøgelser får hun at vide at hun har fået grå stær på begge øjnene. Dette blev hun opereret for sidst i september måned.

Følg med i hvad der sker med Malenes sygdom i 2004