Dagene efter Malene har fået den nye marv

Den 20. marts havde Malene lidt feber og pulsen var lidt høj. Imens Malene blev vasket kørte vi ud for at købe en gave til Dae-Sung. Vi havde lagt mærke til, at han ikke havde noget ur på, så vi købte et flot et til ham som tak for at han havde reddet Malenes liv.
Da vi gav Dae-Sung uret blev han rigtig glad, Tolken fortalte os, at når man gik med ur på i Korea så var man en rigtig mand.

Den 22. marts fik Malene ondt i maven, Lægerne mente at det var fordi hun fik kemo, så de tog det meget roligt.

Den 23. marts havde Malene det så dårligt at hun ikke ville have noget at drikke eller spise, hun klagede over ondt i mave samt meget ondt i halsen. Lægen giver hende nogle piller som skulle tage de værste smerter.

Den 24. marts var Malenes hals helt lukket til af svamp, Lægerne undersøgte hende, og gav hende en masse medicin mod svamp.

Den efterfølgende uge, havde Malene det rigtigt dårligt, hun havde meget feber, kvalme og ondt i hovedet. Malene fik skannet lunger og lever. men der var ingen ting at se. Lægerne kunne ikke forstå hvorfor hendes krop reagerer så voldsomt på den nye marv.

Den 29. marts kom Dae-Sung for at sige farvel til Malene, han fik et chok da han så Malene, han troede hun var ved at være rask, og ville tale med overlægen hvorfor de ikke kunne gøre noget for Malene, og han ville ikke tage tilbage til Korea når hans søster havde det på den måde. Tolken forklarede at han måtte tage af sted, da hans tilladelse udløb næste dag.

April 2001
De første 14 dage i april måned var Malene hjemme på weekend én gang, men hendes blodplader falder hele tiden så hun bliver indlagt igen. Malene fik taget en masse prøver igen, da hendes nyre og lever tal er faldet rimeligt meget. Igen måtte hun have en masse medicin for at komme oven på igen
Resten af måneden gik turen ind og ud af Rigshospitalet da Malene havde det dårligt hele tiden.

Resten af året 2001:
Malenes helbred gik meget op og ned. Malene fik ordineret en tur til Monto Bello, det er et sted i Spanien hvor man lære dem at leve med den sygdom man nu har fået.

Læs mere om de efterfølgende år på de næste undersider.