Info

Denne side er udarbejdet af Malenes mor og far med tilladelse fra Malene.

Siden er udarbejdet med henblik på, at man kan følge Malenes hårde kamp mod hendes sygdom der startede med, at være en blod sygdom der hedder Fanconi anæmi, som kan udvikle sig til en kræftsygdom.

Malene Lehmann er født i syd Korea den 20. november 1978.
Hun blev adopteret her til Danmark som 2 årig, og havde et helt normalt liv ind til hun blev syg som 9 årig. Malenes familie består af hendes mor og far samt 3 søskende.

Malene var som sagt 9 år da man konstateret Fanconi anæmi. Allerede dér prøvede man, at finde hendes familie i Korea. Vi håbede på at vi kunne finde nogle af hendes biologiske søskende og kontaktede derfor adoptions centret, hvor igennem Malene var adopteret. Vi ville høre om de havde nogle papir fra Korea, men de havde desværre ikke noget liggende.

Malene blev tilknyttet børneafdelingen 5103 på Rigshospitalet, hvor de fulgte hende til hun blev 18 år, derefter overgik hun til afdeling 4054 som er en voksenafdeling på Rigshospitalet.

Malene fik desværre lidt dårligere som 21 årig, så der prøvede vi igen, at få kontakt til Korea, og denne gang lykkedes det. Vi fik kontakt til hendes bror Dae-Sung.

Malene fik en ny knoglemarv.
den 19. marts på afdeling 4043 på Rigshospitalet fik Malene sin nye knoglemarven, Hendes biologiske biologiske bror Dae-Sung fra Korea var kommet til Danmark for at give Malene lidt af hans knoglemarv.

Malene fik det stik imod forventningerne alle de bivirkninger man overhovedet kunne få. Se mere ved at gå ind på linket “Kampen for livet” hor man kan følge hendes sygdom lidt mere i detaljer.

Malene dødede mandag den 17. august 2009.

Nogle af billederne samt udklip på de følgende sider er leveret af Jesper Sunesen samt Sara Blædel fra Ude & Hjemme.

Hvis man ville tænde et lys eller skrive i hendes gæstebog, kan man gå ind på siden “Mindet” hvor man så kan søge efter Malene Lehmann.